top of page

TENTANG KAMI

IGREEN Office Furniture Sdn. Bhd, membangunkan idea perabot sistem pejabat ruang kerja moden dan mempelopori profesion reka bentuk produk pejabat di Malaysia.

        Melalui penyelidikan dan pengalaman kami di Malaysia, kami menetapkan piawaian dalam menyelesaikan keperluan dalaman stesen kerja praktikal. Daripada stesen kerja persendirian untuk individu kepada spektrum yang berkembang ruang kerja sistem partition pelan terbuka yang menyokong pasukan pasukan berpautan ultra, kami juga menawarkan sumber muktamad untuk menangani aktiviti dinamik dalaman pejabat kontemporari.

        Hari ini, kami memberi inspirasi dan merangkumi generasi moden dengan dedikasi kepada perabot pejabat reka bentuk inovatif dan dinamik yang cemerlang untuk syarikat Malaysia, institusi pendidikan, organisasi penjagaan kesihatan dan agensi kerajaan. Sama ada anda sedang membaik pulih pejabat baharu atau mengatur projek besar dengan logistik yang kompleks, kami boleh membimbing dan menasihati anda melalui proses menentukan keperluan perabot pejabat anda, memenuhi tawaran atau standard tertinggi untuk kualiti, penghantaran tepat masa dan pelanggan selepas jualan perkhidmatan.

        Kami menawarkan produk berkualiti yang bernas dan berdaya cipta yang bertindak balas terhadap perbezaan gaya kerja dan melangkaui pelbagai generasi. Produk seperti meja pejabat, meja mesyuarat, ruang kerja pelan terbuka, storan kabinet, kabinet keluli, pendidikan, rak perpustakaan, kerusi pautan dan kerusi pejabat ergonomik.

        Keupayaan pembuatan fleksibel perabot pejabat kami dan rangkaian sumber produk tersuai kami yang hebat akan menyokong hampir semua spesifikasi pelanggan. Dari mula merancang sokongan kepada pengurusan projek dan pemasangan, igreen menyediakan tahap perkhidmatan pelanggan selepas jualan yang tiada tandingan.

 

Hubungi kami di sales@brownbox.my

bottom of page