top of page

belanja mengikut siri

Quattro cluster of 4.jpg

ONE SERIES

Biarkan One series membantu dalam memberikan anda imej syarikat profesional, canggih & korporat, menggabungkan elemen reka bentuk kotemporari dengan bahan & kemasan moden.

SIRI QUATTRO

Lebih cantik & lebih bergaya bersama siri Quattro yang menerapkan nilai-nilai estetik pada reka bentuknya. Quattro juga diambil dari perkataan Itali yang bermaksud 'EMPAT' sesuai dengan ciri - ciri reka bentuknya. 

One series_open plan.jpg

Brownbox adalah pakar untuk meja pejabat di Malaysia. Kami menawarkan meja pejabat berkualiti dan pelbagai reka bentuk, anda boleh mengetahui harga meja pejabat kami melalui kedai dalam talian. Stor BB mempunyai pelbagai pilihan reka bentuk serta siri daripada pengarah sehingga meja pejabat kakitangan, meja bentuk L untuk meja lurus dan pelbagai pilihan reka bentuk kaki meja pejabat. BB memberikan idea atau reka bentuk meja pejabat kepada pelanggan, jika anda pening tentang reka bentuk atau cara memaksimumkan ruang kerja pejabat anda, kami akan berkongsi idea kami kepada anda. BB sentiasa rakan niaga terbaik untuk pelanggan memilih meja pejabat mereka di KL atau Selangor Malaysia.

bottom of page